Fri fragt ved køb over 499.-

Gratis retur i 100 dage

Den Uperfekte Skole - afsnit 1: Ditte Julie

Den Uperfekte Skole - afsnit 1: Ditte Julie

Podcastserien ”Den Uperfekte Skole X FREEQUENT” bringer dig tæt på en række danske kvinder, som deler ud af deres oplevelser, tanker og følelser omkring det at være en kendt skikkelse på de sociale medier og dermed have indflydelse på kulturen omkring dem. 

I det første afsnit taler vi med iværksætter og kogebogsforfatter Ditte Julie Jensen  – hun er bestemt ikke blind for de udfordringer, der følger med de sociale medier. 


Vi taler med Ditte Julie om forventninger - også dem man ikke vidste man havde. Både til sig selv men også til andre. For kan ens egne ambitioner og stræben netop være med til at skabe et forventningspres hos dem omkring os. Hør også hvilke værktøjer Ditte Julie benytter sig af, når selvkritik og manglende selvomsorg fylder  - og hvad hun godt kunne tænke sig at blive bedre til.

Som karrierekvinde har jeg selv oplevet, hvordan kvinder kan være kvinder værst. Derfor vil jeg gerne opfordre alle lyttere til at sige noget pænt til den næste kvinde, de møder på deres vej

- Ditte Julie Jensen

 

Du kan lytte til afsnit 1 i podcastserien med Ditte Julie her eller på Spotify, Apple Podcast, Podimo, Soundcloud eller, hvor du finder dine podcast. Husk at du med rabatkoden FREEQUENT15 får 15% rabat på din næste bestilling på vores webshop. 

 

Kurv

Der er ikke flere produkter tilbage

Din kurv er i øjeblikket tom.