Fri fragt ved køb over 499.-

Gratis retur i 100 dage

Den Uperfekte Skole - afsnit 2: Michelle Hviid

Den Uperfekte Skole - afsnit 2: Michelle Hviid

Afsnit nr. 2 i vores podcast serie er nu klar til afspilning.

Podcastserien Den Uperfekte Skole X FREEQUENT bringer dig tæt på en række danske kvinder, som deler ud af deres oplevelser, tanker og følelser omkring det at være en kendt skikkelse på de sociale medier og dermed have indflydelse på kulturen omkring dem. 

I afsnit nr. 2 i podcast serien taler vi med forfatter og foredragsholder Michelle Hviid. 


I afsnittet taler vi med Michelle Hviid om at leve livet modigt. For hvad gør hun selv, og hvor kommer hendes mod fra. Og er hun blevet mere modig af at have døden med i lommen. 

Hvordan og hvornår blev hun bevidst om hendes egne værdier - og hvad har lært hende, at accepterer sig selv.

Men når man står foran en livskrise så er der et eller andet antal ting man skal håndtere, også har man en tildens til man håndtere noget af det lidt lette, fordi det kan man gå til. Altså jeg skal finde ud af om jeg har råd tilat blive boende, men det kan jeg simpelthen ikke overskue, for så skal jeg ringe til min bankrådgiver, og ham kan jeg ikke lide. Så be´r han også om et papir fra min revisor, som jeg i forvejen har undgået i en måned. Men jeg kan da vaske op. Der er da en opvask jeg kan tage, så har jeg da gjort et eller andet. Det må man ikke. Man bliversimpelthen nødt til at gøre det værst tænkelige på den liste først. Hvis man hele tiden gør det sværeste først, så halvere man hele tiden summen af sine problemer.

- Michelle Hviid

 

Du kan lytte til hele afsnittet med Michelle Hviid her eller på SpotifyApple PodcastPodimoSoundcloud eller, hvor du finder dine podcast. Husk at du med rabatkoden FREEQUENT15 får 15% rabat på din næste bestilling på vores webshop. 

Hent afsnittet, hvor du plejer at hente dine podcasts. Har du lyst til mere Den Uperfekte Skole X FREEQUENT  så kan du lytte til afsnittet med Ditte Julie her.

Kurv

Der er ikke flere produkter tilbage

Din kurv er i øjeblikket tom.