Fri fragt ved køb over 499.-

Gratis retur i 100 dage

Den Uperfekte Skole - afsnit 3: Christina Bomholt

Den Uperfekte Skole - afsnit 3: Christina Bomholt

Afsnit nr. 3 med Christina – også kendt som @kakaomyggen på Instagram er nu tilgængelig.

Afsnit 3 i vores podcast serie handler om styrke. For er der noget Christina/kakaomyggen - har fået gennem livet fuld af udfordringer - så er det netop at blive stærk. Hør en del af Christinas historie, som hun først nu er blevet klar til at dele. Og gennem hendes fortælling, får du gode råd til, hvordan styrken kan findes trods modstand og manglende grænser.

Lidelse kan bestemt give én styrke, vi lider jo alle sammen i forskellige situationer, som vi oplever i vores liv. Og hvordan vi så mestrer den her lidelse, det er for eksempel at acceptere at du har lidelsen, og det i sig selv giver styrke i sidste ende.

- Christina Bomholt 

Podcastserien Den Uperfekte Skole X FREEQUENT bringer dig tæt på en række danske kvinder, som deler ud af deres oplevelser, tanker og følelser omkring det at være en kendt skikkelse på de sociale medier og dermed have indflydelse på kulturen omkring dem. 

Du kan lytte til hele afsnittet med Christina her eller på 
SpotifyApple PodcastPodimoSoundcloud eller, hvor du finder dine podcast. Husk at du med rabatkoden FREEQUENT15 får 15% rabat på din næste bestilling på vores webshop. 

 

Hent afsnittet, hvor du plejer at hente dine podcasts. Har du lyst til mere Den Uperfekte Skole X FREEQUENT  så kan du lytte til afsnittet med Michelle Hviid eller Ditte Julie her

 

 

Kurv

Der er ikke flere produkter tilbage

Din kurv er i øjeblikket tom.