Fri fragt ved køb over 499.-

Gratis retur i 100 dage

Et par der passer lige netop dig

Et par der passer lige netop dig

Hos FREEQUENT finder du et bredt udvalg af forskellige bukser til kvinder. Især vores højtaljet stretchbukser FQSHANTAL er en populær klassiker, der aldrig går af mode. FQSHANTAL er højtaljet stretchbukser i blød viskosekvalitet med en bred elastikkant i taljen. FQSHANTAL er en sikker vinder, når det kommer til bukser, der både skal være behagelig at have på dagen lang og samtidig se godt ud. 

Vores bukser FQSHANTAL er altid at finde i sæsonens farver, tern eller i denim. 
Vi ved, at det kan være lidt svært at finde det helt rigtige par. Vi har derfor lavet denne guide, der kan hjælpe dig med at finde lige netop det par FQSHANTAL der passer til lige netop dig og din kropsform. 

Power stretch
FQSHANTAL power stretch er perfekt til dig, som søger klassiske stretchbukser. Bukserne har lommer uden åbning foran og rigtige lommer bagpå og sidder stramt ved anklerne. Vores power stretch bukser findes i de klassiske sorte- og mørkeblåfarver samt årstidens trend farver. 

Bootcut eller Coatet?
Er du mere til Bootcut eller går du efter stretchbukser, som er coatet og ligner læderbukser, er disse bukser noget for dig.

Denim og detaljer
I vores FQSHANTAL denim-serie finder du bukser til lige netop dit humør den pågældende dag. Vælg de klassiske bløde bukser i bomuldskvalitet med stretch til de dage, du vil blende ind og gå efter bukserne med rå detaljer og slid til de dage, du vil skille dig ud.

 

FQSHANTAL eller FQSHANNON?
Hvis du foretrækker bukser med en skjult elastikkant, skal du vælge FQSHANNON.

Fuldend dit look.
Prøv vores bukser med en af vores skjorter til en aften ude. Eller style dine bukser med en lækker bluse eller en blød strik, for et mere afslappet look. 

Kurv

Der er ikke flere produkter tilbage

Din kurv er i øjeblikket tom.