Fri fragt ved køb over 499.-

Gratis retur i 100 dage

Ny FREEQUENT podcastserie: Giv slip på det perfekte

Ny FREEQUENT podcastserie: Giv slip på det perfekte

Den nye podcastserie ”Den Uperfekte Skole X FREEQUENT” sætter fokus på perfekthedskulturen. 

 

Et par kilo for meget eller en dårlig hårdag? Det er jo slet ikke det, der er vigtigt – det er dig! Det helstøbte menneske – på godt og ondt.

 

Vi lever i en tid, hvor mange kvinder stræber efter perfektion og kæmper for at fremstå som en succes. Der er ikke noget galt i, at man gerne vil præstere sit bedste og komme langt i livet, men det har ofte en bagside. For meget perfektionisme kan føre til bekymringer, selvkritik og frygt for at begå fejl.

 

I FREEQUENT vil vi gerne sætte fokus på den tendens, for vi er jo heller ikke selv perfekte. Derfor har vi udviklet podcastserien ”Den Uperfekte Skole X FREEQUENT” sammen med Sanne Østergaard Nissen og Sara Maria Franch-Mærkedahl, der står bag podcastserien ”Den Uperfekte Skole”. 

 

Serien sætter fokus på kvinders opgør med det perfekte og på at skabe mere glæde hos den enkelte kvinde.

 

I podcastserien bringer Sanne Østergaard Nissen og Sara Maria Franch-Mærkedahl dig helt tæt på en række danske kvinder, som deler ud af deres oplevelser, tanker og følelser omkring det at være en kendt skikkelse på de sociale medier og dermed have indflydelse på kulturen omkring dem.  

 

Du kan blandt andet møde iværksætter og kogebogsforfatter Ditte Julie Jensen i det første afsnit – hun er bestemt ikke blind for de udfordringer, der følger med de sociale medier. 

 

 

Som karrierekvinde har jeg selv oplevet, hvordan kvinder kan være kvinder værst. Derfor vil jeg gerne opfordre alle lyttere til at sige noget pænt til den næste kvinde, de møder på deres vej

- Ditte Julie Jensen

 

Kvinderne i den nye serie har det til fælles, at de er meget ærlige i deres fremstilling på de sociale medier. De lægger ikke skjul på, at livet kan være svært. Hos FREEQUENT synes vi, at den ærlighed er langt mere interessant, og passer godt til FREEQUENT. 

 

”Vi lever af at skabe tøj til kvinder for, at de skal føle sig smukke og godt tilpas. Derfor gør det ondt, når vi ser, hvad blandt andet de sociale mediers glansbilleder gør ved kvinder og deres selvopfattelse. Det vil vi gerne gøre op med. … Vi ønsker, at kvinder skal være tilfredse med, at de er som de er, smukke og fantastiske, i stedet for, at det kun er det perfekte, der er godt nok.” 

- Bettina Schytt Therkelsen, Marketing Manager, FREEQUENT

 

Vi glæder os til at tage dig med ind i et univers, hvor det er helt okay, at du ikke er perfekt!  

 

Du kan lytte til alle forrige episoder af "Den uperfekte skole" podcast på Podimo. Som FREEQUENT læser kan du få podimo gratis i 30 dage via dette link

 

 

 

 

Kurv

Der er ikke flere produkter tilbage

Din kurv er i øjeblikket tom.