HR. ENØJET EDDERKOP

 

20 edderkopper

 

ROMKUGLEDEJ
400 g kagerester
1 dl mørk chokolade
1,5 dl mælkechokolade
125 g marcipan
2 spsk marmelade (din yndlingsmarmelade)
2 tsk romessens

  • Smuldr kageresterne i en stor skål.
  • Smelt chokolade i en mikrobølgeovn eller over et vandbad. Vær forsigtig, så du ikke brænder dig.
  • Hæld den smeltede chokolade ned i kageresterne.
  • Riv marcipanen og kom det op i skålen.
  • Vend marmelade og romessens i dejen og ælt det hele godt sammen.
  • Tril 20 kugler (gerne i forskellige størrelser).
  • Kom dem på køl og lad dem trække lidt.

 

I ØVRIGT
1,5 dl mørk eller mælkechokolade
10-15 oreos med kakaocreme
lakrids-snørebånd
sukkerøjne

  • Smelt chokolade i en mikrobølgeovn eller over et vandbad. Vær forsigtig, så du ikke brænder dig.
  • Knus oreos i en skål.
  • Tril romkuglerne i den smeltede chokolade og herefter i de knuste oreos.
  • Sæt lakrids-snørebånd i hver side.
  • Sæt sukkerøjne på hver edderkop.

 

Opskriften er kreeret af Ditte Julie, der er kogebogsforfatter og iværksætter. Opskriften er fra hendes seneste kogebog Vores Bagefabrik. Bogen har fokus på bagværk til højtider og fest for børn og barnlige sjæle. Du kan læse mere Ditte Julies univers og hendes kogebøger her.