Konkurrencebetingelser

 

FREEQUENT udbyder løbende konkurrence på freequent.dk og vores digitale medier. Nedenfor fremgår de generelle konkurrencebetingelser, der gælder, når du deltager i vores konkurrence.

Konkurrencer bliver oprettet og drevet af FREEQUENT – en del af Brands of Scandinavia, Birkemosevej 11b, 6000 Kolding, Danmark.

Konkurrencer på Facebook og/eller Instagram, er hverken administreret, sponsoreret eller associeret med disse medier, medmindre andet er tydeligt oplyst. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart, medmindre du vinder, og vi skal bruge dine oplysninger til at kontakte dig og udlevere din præmie.

FREEQUENT forholder sig retten til at ændre vilkår og betingelser for vores konkurrencer på ethvert tidspunkt, samt aflyse, flytte eller stoppe konkurrencen og ekskludere deltagere, der ikke overholder konkurrencens vilkår, regler og betingelser.

 

Vilkår & Betingelser

Konkurrencer er åbne for alle over 18 år. Medarbejdere fra Brands of Scandinavia må ikke deltage i konkurrencer. Vilkår og betingelser for deltagelse af en konkurrence vil tydeligt fremgå i det enkelte konkurrenceopslag.

Sluttidspunktet for en konkurrence vil være anført i et konkurrenceopslag. Alle indslag skal være modtaget inden datoen for konkurrenceophør. Det vil ydermere fremgå i konkurrenceopslaget hvordan og hvornår vinderen eller vinderne udtrækkes.

Foregår konkurrence på Facebook, Instagram eller per e-mail vil vinderen eller vinderne kontaktes på det pågældende medie. Når du deltager i en konkurrence på Facebook, Instagram eller per e-mail, acceptere du automatisk at du må kontaktes på det pågældende medie konkurrence, såfremt det er nødvendigt eller du er vinder af konkurrencen.

Hvis FREEQUENT ikke modtager svar fra vinderen eller vinderne 14 dage efter underrettelse, vil en ny vinder blive kontaktet.

Du må deltage i en konkurrence én gang, medmindre andet tydeligt fremgår i det pågældende konkurrenceopslag.

 

Brug af persondata

Når du deltager i en konkurrence, giver du samtykke til at de indtastede oplysninger registreres og opbevares af FREEQUENT. De oplysninger som afgives i forbindelse med en konkurrence, vil kun blive brugt i forbindelse hermed.

FREEQUENT er forpligtet til at beskytte alle deltageres privatliv. Evt. persondata der overdrages ved tilmelding af en konkurrence, opbevares under sikre forhold. Data opbevares desuden kun så længe at der er saglig grund hertil. Du har ret til indsigt i al data der er registreret om dig.

Du kan læse mere om vores persondata politik her.

 

Kurv

Der er ikke flere produkter tilbage

Din kurv er i øjeblikket tom.