OM OS

Om Freequent

FREEQUENT er et internationalt brand, som forhandles i mere end 1.000 butikker og webshops fordelt over hele Europa. En blanding af det klassiske skandinaviske design kombineret med en perfekt pasform, har gjort os til det foretrukne brand blandt kvinder. Hos FREEQUENT er vores mission; Luxury for less, og vi garanterer dig altid kollektioner af charmerende og moderigtige styles til en hverdag, hvor familie og venner er topprioriteterne.

Rejsen startede i 2009, hvor FREEQUENT for første gang så dagens lys. Niels Haahr Christensen fik ideen til at skabe et tøjbrand, der skulle hylde den moderne kvinde med et udvalg af kollektioner, der kunne få enhver kvinde til at føle sig smuk og tilpas - uden at skulle gå på kompromis med luksuriøsitet og kvalitet.

I sommeren 2020 lancerede FREEQUENT deres første webshop: freequent.dk. På freequent.dk finder du de nyeste styles og alle klassikerne. Her kan du shoppe sæsonaktuelle jakker, smukke kjoler, feminine bluser og skjorter, stilfulde bukser og meget mere. I en hverdag med fart over feltet, hvor dagene oftest går med arbejde, familie og børn, er der ikke meget tid tilovers. Derfor skal shopping nydes, når der endelig er mulighed og tid til det. Vi bestræber os altid på at have et udvalg, som passer til lige netop dit humør den pågældende dag - hvad end du gerne vil blende ind eller skille dig ud. Derfor tilbyder freequent.dk levering i løbet af 1-2 hverdage og fri fragt på alle ordrer over 499 DKK.

Shop NYHEDER

Kurv

Der er ikke flere produkter tilbage

Din kurv er i øjeblikket tom.