Fuldfør din garderobe med den perfekte blazer

Fuldfør din garderobe med den perfekte blazer

Hos FREEQUENT er vi vilde med blazere. En perfekt blazer kan redde enhver tøjkrise, og du kan lynhurtigt se velklædt og smart ud. Vores blazere fåes i flere forskellige farver, så uanset om du ønsker den helt klassike sorte blazer eller vil tilføje et twist til dit outfit med en farvet blazet, har vi noget for alle. I dette blogindlæg vil vi præsentere, hvordan du vælge den rette blazer. 

 

Nanni blazer

 

Hvordan vælger jeg den rette blazer?

Når det kommer til valget af din blazer, er der ingen tvivl om, at der er en række vigtige faktorer der især skal tages højde for: design, kvalitet, udtryk og følelse!

Uanset om blazeren er en fast del af din daglige påklædning eller om du kun bruger den ved særlige lejligheder, er det vigtigt, at den sidder og føles godt at have på. Blazeren er ikke blot et element i dit outfit; den er med til at skabe et stilrent og klassisk look. Nogle gange skal den give et twist til din påklædning, men den forbliver altid det elegante og eksklusive stykke tøj, der virkelig fuldender dit samlede udtryk.

 

1. Sørg for den rette pasform der passer til dig.

 Der finde mange forskellige blazere og mange forskellige pasforme. Nogle vil helst have deres blazer så oversize som muligt og andre vil have den tætsiddende blazer. Derfor er det vigtig at tænke over hvordan man gerne vil have blazeren til at sidde og hvordan den skal komplimentere din kropstype. Vores FQNANNI blazer er blandt andet lavet i et behageligt materiale, med en god pasform til de fleste kvinder. 

2. Vælg en blazer, der er klassisk og tidløs.

Når du investerer i en ny blazer, anbefaler vi stærkt, at du går efter et look, der kan bevare sin appel år efter år. En blazer er et pålideligt stykke tøj, der altid sikrer, at du fremstår velklædt. Derfor er det også en god idé at vælge en, der harmonerer med din nuværende garderobe samtidig med at den kan følge med i fremtidige trends.

3. Prioriter god kvalitet

Med en blazer af den rette kvalitet giver du dit look et strejf af eksklusivitet. En investering i god kvalitet er nøglen til et tidløst udtryk, der holder i mange år. Derfor anbefaler vi, at du prioriterer den gode kvalitet, når du skal købe en ny blazer.

 

Nanni blazer

Fuldend dit look

Giv din nye blazer et ekstra pift ved at kombinere den med et par habitbukser. Ved at sammensætte din blazer med et par habitbukser har du et perfekt og sofistikere sæt, der kan bruges til både hverdag og fest. Du kan blandt andet udforske vores FQNANNi serie, hvor du både finder blazere og habitbukser der matcher. Bukserne er ankellange, lavet i en blød kvalitet med elastikkant i livet samt knap- og lynlåslukning. FQNANNI-bukserne udgør en fast del af vores klassiske kollektion.

 

Nanni sæt

.

Kurv

Der er ikke flere produkter tilbage

Din kurv er i øjeblikket tom.