Fri fragt ved køb over 499.-

Gratis retur i 100 dage

Gaveidéer til kvinden I dit liv

Gaveidéer til kvinden I dit liv

Du kender sikkert følelsen: det er fødselsdag, jul, morsdag eller noget helt fjerde, og du mangler gaveidéer? Så er der heldigvis hjælp at hente. Vi har samlet nogle af vores favoritgaver til kvinderne i vores liv og hvis idéen fortsat mangler, så kan du altid købe et gavekort til freequent.dk kigge her.   

Husk vi altid har 100 dages returret.

Gaveidéer til under 200 kr.
Et lækkert basisprodukt som gave er altid en sikker vinder der kan bruges til alle lejligheder. Eksempelvis en skjorte som giver et ekstra touch til hverdagens strik eller bluse i mesh-kvalitet, som kan styles med en blazer til en festlig begivenhed.

 

Gaveidéer til under 500 kr.
De bedste gaver er dem som gør din nærmeste glade og varm indeni, så her vil en af vores lækre strikke være den perfekte gave. Det kan være alt fra en let cardigan til en flot pullover. Hos FREEQUENT finder du strik med feminine detaljer eller stik modsat – et sporty look. 

Gaveidéer til under 1000 kr.
Skal du forkæle din kæreste, kone eller veninde lidt ekstra, så er en tidløs uldjakke eller blazer et oplagt valg. Disse styles er et must-have i enhver kvindes garderobe og kan bruges til hverdag og fest. 

 

Kurv

Der er ikke flere produkter tilbage

Din kurv er i øjeblikket tom.