Gaveidéer til kvinden I dit liv

Gaveidéer til kvinden I dit liv

Du kender sikkert følelsen: der er fødselsdag, morsdag, jul eller noget helt fjerde, og du mangler gaveidéer? Så er der heldigvis hjælp at hente. Vi har samlet nogle af vores favoritgaver til kvinderne i vores liv og hvis idéen fortsat mangler, så kan du altid købe et gavekort til freequent.dk.  

Husk vi altid har 100 dages returret.

 

Gaveidéer til under 200 kr.


Et lækkert basisprodukt som gave er altid en sikker vinder der kan bruges til alle lejligheder. Eksempelvis en sød blondetop som er lækker indenunder en strik eller for sig selv til sommer. Toppen kan også styles med en blazer til en festlig begivenhed.

 

top med blonder

FQBICCO - TOP MED BLONDEDETALJER

 

BICCO top

FQBICCO - TOP MED BLONDEDETALJER

 

Gaveidéer til under 400 kr.


De bedste gaver er dem som gør din nærmeste glade og varm indeni, så her vil en af vores lækre strikke være den perfekte gave. Det kan være alt fra en let cardigan til en flot pullover. Hos FREEQUENT kan du finde fine striks med feminine detaljer.

 

 FQKATIE - CARIGAN

 

Katie cardigan

 FQKATIE - CARIGAN

 FQDODO pullover

FQDODO - STRIKTRØJE MED HULMØNSTER

 

Gaveidéer til under 700 kr.


Skal du forkæle din kæreste, kone eller veninde lidt ekstra, så er en tidløs bomberjakke eller en skjortejakke et oplagt valg. Disse styles er et must-have i enhver kvindes garderobe og kan bruges til både hverdag og fest. 

 

 FQBOMBY

 FQBOMBY - BOMBERJAKKE

 

FQUTILI

FQUTILI - JAKKE

 

Kurv

Der er ikke flere produkter tilbage

Din kurv er i øjeblikket tom.